logo ondernemingsplan maken

 jouw ondernemingsplan in 4 stappen

 Normale prijs € 47,- (nu gratis)

Werk online aan jouw plan op maat

Inclusief tips, rekenmodellen en voorbeelden


> 5.000 ondernemers gingen je voor

 

In 4 stappen jouw ondernemingsplan op maat

Dit online ondernemingsplan is er voor jou. Geen standaard plan waar je begint met te schrijven wie jij bent. Dat weet je zelf wel. Het ondernemersplan van MKB Support is bedoeld als steun. Echte steun, geen voorbeeld plan. Steun die je goed kunt gebruiken als je als ondernemer start of al lang(er) ondernemer bent. Hulp waar je echt wat aan hebt. Praktijkgerichte hulp. Gerichte vragen, uitleg en expert tips die ingezet wordt als jij het nodig hebt. Jij kiest en jij bepaalt welke onderwerpen voor jou relevant zijn. Jij stippelt de ‘dit wil ik nog allemaal weten en leren’-koers uit. Het gaat immers om jou en jouw bedrijf.

Wat is het MKB supportplan?

Jouw plan op maat

Misschien herken je dit wel? Je wilt wel een plan maken, maar meteen stel je jezelf de vraag waarom moet ik dat allemaal invullen? Veel wat je online tegenkomt gaat helemaal niet over mij! Zucht. Een hele diepe zucht. En terecht. Het moet om relevante kennis en informatie gaan die bij jou past. Maatwerk dus. Dit online ondernemersplan programma levert maatwerk en is er voor jou. Een unieke opzet, want jij bent toch ook uniek?

Het plan als instrument

Een ondernemersplan is  geen droog document, maar een actief instrument! Een handleiding of gebruiksaanwijzing van jouw bedrijf.  Je weet daardoor hoe en wat. Het geeft  inzicht en overzicht. Zelfs als je geen financiële hulp van buitenaf nodig hebt. Gebruik het!  Zet het steeds in.  Nu èn in de toekomst!

  • mkb supportplan_ondernemingsplan op maat

In 4 stappen je eigen plan

Laat je niet verrassen. Bereid je goed voor.

Bouw, timmer, sleutel èn verspijker aan  jouw ondernemersplan.  Of je nu startende ZZP-er bent of al langer aan de weg timmert. Dat maakt niet uit. Een sterk bedrijfsplan is het onderhoud van ieder bedrijf. Zo blijft jouw bedrijf (be)staan. Met de 4 bouwstenen van het MKB support plan bouw je stap voor stap en in de juiste volgorde. Van het fundament ‘de klant’ tot aan ‘jouw bedrijf verdient’ het!

Experts

Experts; want alleen ‘samen’ bouw je aan een eigen blijvend(!) bedrijf. Samen mét ervaren experts. Je vindt ze, stuk voor stuk, binnen jouw eigen online omgeving. Echte vakmensen, net als jij. Mensen die weten waar  ze over spreken. En mensen die voor jou klaar staan, maar alleen als jij dat wilt.

ervaringen van andere ondernemers

  • Gedurende het ‘Start Slim project’ van onder meer de Avans Hogeschool Breda ben ik in aanraking gekomen het MKB Supportplan. Een programma waarbij je door het invullen van je (persoonlijke) gegevens en vragen je eigen ondernemingsplan schrijft. Het grote verschil met andere aanbieders, is dat het programma van MKB support ieder moment aan te passen is naar een mogelijk nieuwe situatie. Het programma rekent dan automatisch de veranderingen voor je door zodat kunt zien welke positieve of negatieve gevolgen dit heeft in jouw onderneming. Het programma is dus niet alleen en plan maar geeft je de komende drie jaar een ondersteuning in het starten van jouw bedrijf. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en er zijn allerlei verwijzingen binnen het programma  waarbij je word door gelinkt naar informatie bronnen of andere handige tips. Het succes van: TasteM exclusieve catering op maat! Is zeker te danken aan het programma MKB supportplan.

    Maarten van der Meijs TasteM
  • Een heel mooi plan, duidelijk en overzichtelijk mede door de kleurstelling. Voor mij een leidraad welke stappen je moet doorlopen en ook aan de volgorde daarvan is gedacht. Minpuntje is de routing van de te doorlopen pagina's. Een uitstekende tool die je houvast geeft voor het uitwerken van je bedrijfsconcept. 

     

    A. Kraster

Schrijf nu je eigen bedrijfsplan

Jouw eigen plan, helemaal op maat

Compleet met voorbeelden, tips en automatische rekenmodellen

Werk veilig online en deel je plan met je vrienden

Ook te gebruiken voor je financieringsaanvragen

Start typing and press Enter to search