jouw ondernemersplan schrijven met behulp van het mkb supportplan

basisplan
Snel een basisplan

Misschien herken je dit wel? Je wilt wel een plan maken, maar meteen stel je jezelf de vraag waarom moet ik dat allemaal invullen? Veel wat je online tegenkomt gaat helemaal niet over mij! Zucht. Een hele diepe zucht. En terecht. Het moet om relevante kennis en informatie gaan die bij jou past. Maatwerk dus. Dit online ondernemersplan programma levert maatwerk en is er voor jou. Een unieke opzet, want jij bent toch ook uniek?

bedrijfsfinanciering


Direct inzicht in jouw cijfers

Wat is de commerciële en financiële levensvatbaarheid van jouw bedrijf? Een rekensom van potentiële doelgroep maal gemiddeld verwachte omzet per klant volstaat niet. Niet voor een doelgericht ondernemersplan. Je gaat verder met bouwsteen 2 ‘het commerciële plan’. Je wordt geholpen het proces van contact tot contract concreet te maken. Dit vertaalt zich door naar bouwsteen 4 ‘het financiële plan’. Je krijgt concreet inzicht in de kosten en de baten.

toets en deel je plan
Toets en deel je plan

Een ondernemersplan is  geen droog document, maar een actief instrument! Deel het met mensen om je heen, ook met potentiele klanten, en vraag hen om feedback. Gebruik je plan, zet het steeds in.  Nu èn in de toekomst!

stappenplan


Jouw eigen stappenplan

Laat je niet verrassen. Bereid je goed voor. Bouw, timmer, sleutel èn verspijker aan  jouw ondernemersplan.  Of je nu startende ZZP-er bent of al langer aan de weg timmert. Dat maakt niet uit. Een sterk bedrijfsplan is het onderhoud van ieder bedrijf. Zo blijft jouw bedrijf (be)staan. Met de 4 bouwstenen van het MKB support plan bouw je stap voor stap en in de juiste volgorde. Van het fundament ‘de klant’ tot aan ‘jouw bedrijf verdient’ het!

hulp van experts


Hulp van experts


Alleen ga je harder, samen kom je verder
. Een team van experts staat voor jou klaar om je met raad en daad op weg te helpen naar een succesvolle onderneming. Deze expert hebben zich verbonden aan dit e-learning programma en bieden je uitleg bij specifieke vraagstukken. Echte vakmensen, net als jij. Mensen die weten waar ze over praten. Deze experts staan voor jou klaar. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan deze partners verstrekt! Jij kunt ze zelf benaderen wanneer je een beroep wilt doen op hun expertise.

overal toegang


Altijd en overal toegang

Je hebt altijd toegang tot jouw plan in de cloud op beveiligde servers. Hierdoor kun je informatie eenvoudig delen en snelle en gevalideerde stappen maken. In dit e-learning programma vind je alles onder één dak. Jouw plan en gegevens en de knowhow van experts om jouw onderneming (uit) te bouwen.

Doelgericht jouw ondernemersplan schrijven

Het bedrijfsplan is het fundament van jouw bedrijf. Het helpt je focus te krijgen en te houden. Het geeft je in- en overzicht. De software van MKB Supportplan helpt je bij het schrijven van je ondernemersplan zodat je doelgericht kunt ondernemen.

Hiervoor heb je een overtuigend plan nodig. Je krijgt immers geen tweede kans voor een eerste indruk. Met deze tool realiseer je een doelgericht en overtuigend businessplan. Door het doorlopen van vier bouwstenen in de software creëer je een volledig verhaal. Voor jezelf, (netwerk)partners, leveranciers, het UWV en/of de bank. Onmisbaar bij de start van je eigen bedrijf.

  • ondernemersplan schrijven
  • online format ondernemingsplan

Format ondernemingsplan

Veel ondernemers zijn op zoek naar een format ondernemingsplan. Een simpel en eenvoudig format dat je kunt invullen en klaar. Een format ondernemingsplan geeft je structuur, wellicht wat inspiratie en een richting hoe je een businessplan moet opbouwen.

Het grootste nadeel is dat een format ondernemingsplan niet over jou gaat. Niet over jouw klanten, jouw toegevoegde waarde of jouw commerciële proces. Juist daarom is het deze software ontwikkelt om jouw eigen ondernemersplan te schrijven. Bijkomend voordeel is dat de tool jouw uitleg en voorbeelden aanreikt op het moment dat jij jouw ondernemersplan aan het schrijven bent. Wil je écht niet de gemakken van deze ondernemingsplan software, dan kun je hier een ondernemersplan downloaden.

Ondernemingsplan software

Automatisering zorgt voor versnelling. Deze software is het online format van jouw ondernemingsplan, binnen de context van jouw bedrijf. De software stemt zich af op jouw wensen en behoefte en reikt informatie aan op het juiste moment.

Hoe? Doordat jij gericht antwoord geeft op vragen focust de software op onderdelen die alleen voor jou van belang zijn. Niet relevante onderwerpen slaat het systeem automatisch voor je over. Stel dat je op een gegeven moment informatie toevoegt, dan toont de software meteen de aspecten waar je rekening mee moet houden in jouw vernieuwde ondernemingsplan. Zo mis je geen enkele belangrijke stap.

  • ondernemingsplan sofware

Jouw ondernemersplan schrijven start hier!

Meer dan 6.000 ondernemers gingen je voor

Start typing and press Enter to search